OKUL SPORLARI YELKEN ISTANBUL ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI

 

Organizasyon               :  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü & Yelken İl Temsilciliği      

 

Tarihi                              : 09– 10 Nisan 2022, Cumartesi, Pazar

 

Sekreterlik                    : Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, Kalamış

Uygulanacak Kurallar :  WS RRS 2021 – 2024 Yelken Yarış Kuralları, TYF 2022 İlke Kararları,  TYF  2022 Genel Yarış Kuralları, Sınıf Kuralları, TYF Sporcu Lisans   Talimatı, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Yelken Spor Dalı Uygulama Esasları ve bu yarış için ilan edilecek Ek Talimatlar.

 

Açık olduğu Sınıflar    : Optimist,  ILCA 4, ILCA 6 (Okul Spor Faaliyetleri Yelken Spor Dalı Uygulama Esaslarının 3. Maddesindeki Laser 4.7 tanımlaması ILCA 4 olarak, Laser Radial tanımlaması ILCA 6 olarak değiştirilmiştir)

Sporcular şahsi tekneleri veya kulüp tekneleri ile katılacaklardır.

Kayıtlar                         :  Kayıt formları tamamen doldurulmuş ve imzalanmış olarak 2022 yılı vizeli lisanslar ile birlikte (Okul Sporları Lisansları) en geç 09 Nisan 2022 Cumartesi günü Saat: 11.30 a kadar Yarış Sekreterliği’ne teslim edilecektir.

 

Yarış Programı    : Her sınıf için günde iki yarış olmak üzere toplam 4 yarış planlanmıştır. Programın gerisinde kalınması halinde ikinci gün üç yarış yapılabilir. (GYK 8.3)

Yapılabilen yarış sayısı ile sonuç alınacaktır. Ödüllendirme ve derecelendirme  "Okul Sporları Yelken Spor Dalı Uygulama Esasları"na göre yapılacaktır.

 

Start Zamanı : İlk gün Saat 12.00 dan önce Uyarı İşareti   

verilmeyecektir.

 Son gün (10 Nisan - Pazar) son Uyarı İşareti Saati 16.00 dır.

 

Rotalar                         : Yarış günü Sekreterlikte ilan edilecektir.

 

Parkur                          : Kalamış, Caddebostan

 

Ödül Töreni                 : Ödül Töreni yarış sonrası Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi nde düzenlenecek ve duyurusu Yarış Sekreterliği’ nde yapılacaktır.

 

Ayça Ark

Yelken Federasyonu İl Temsilcisi

E-posta: yelkentem34@gmail.com / istanbul@tyf.org.tr